Dubocica slavila u Pukovcu

Izvor: JUGpress.com, 05.Nov.2018, 09:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dubocica slavila u Pukovcu

LESKOVAC

Fudbaleri leskovačkog srpskoligaša Dubočice uspeli su novom pobedom da ponovo obraduju svoje navijače. Na vrućem terenu u Pukovcu, protiv istoimene ekipe domaćina, uspeli su posle bolje igre da stignu do ubedljivog trijumfa od 1:4, i tako na svom bodovnom kontu upišu 13 osvojenih bodova, što ih je za nekoliko mesto približilo sredini tabele. >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << U narednom kolu Leskovčani igraju na svom terenu sa ekipom SFS Borac iz Paraćina i to je svakako lepa prilika da se stigne do nove pobede i novih bodova što bi samoj ekipi donelo još više samopouzdanja i vere u sopstvene mogućnosti da se jesenja prvenstvena sezona okonča na zadovoljavajući način.

Komšijsko odmeravanje snaga u Mrštanu između domaćina, ekipe Moravca Orion i Jedinstva iz Bošnjaca privuklo je na tribinama oko 500 navijača, koji su videli pet pogodaka i pobedu srpskoligaša iz Bošnjaca. Prvom pogotku i vođstvu od 1:0 radovali su se domaći igrači u 18.minutu, a strelac gola bio je Radivojević. Nepažnju domaće odbrane na najbolji način iskoristio je u samom finišu prvog poluvremena igrač gostiju Aleksov i u 43.minutu poravnao rezultat na 1:1. I kada su mnogi pomislili da će domaći igrači nastaviti sa ofanzivnom igrom u nastavku drugog dela, gostujući igrači zagospodarili su sredinom terena i tako na pravi način kontrolisali samu igru. Iskusni Nenad Mitrović uspeo je u 55.minutu  da nadmudri odbranu domaćina i da lepim udarcem sa distance donese vođstvo svojoj ekipi. Već u 63.minuti gosti iz Bošnjaca postižu u 63.minutu još jedan pogodak preko Milana Stojanovića koji je odmerenim udarcem sa dvadesetak metara savladao domaćeg čuvara mreže Cakića. Do kraja meča domaći igrači uspeli su da samo smanje rezultat u 72.minutu, a mrežu gostiju zatresao je Marko N.Kostić, za konačnih 1:3 za srpskoligaša iz Bošnjaca.

Radan iz Lebana i dalje je ,,fenjerdžija” srpskoligaškog ,,Istoka” sa samo pet osvojenih bodova iz 14 prvenstvenih kola. Ni na gostovanju u Prahovo u meču sa domaćim Dunavom nije se proslavio, jer domaći fudbaleri rutinskom igrom došli su do pobede od 2:1, a Lebančani su se sa još jednog gostovanja kući vratili poraženi.

Vodeći Temnić 1924 iz Varvarina u utakmici sa niškim Sinđelićem nije dozvolio nikakvo iznenađenje, već je goste ispratio sa pet golova u njihovoj mreži, a da napadači gostiju nisu ni pripretili golu domaćina. Radnički iz Pirota na svom terenu bio je isuviše goropadan i svog imenjaka iz Svilajnca prosto deklasirao. Izuzetno su bili raspoloženi strelci domaćina i u šest navrata su primorali golmana gostiju da vadi loptu iz sopstvene mreže. Zanimljiv susret odigran je i u niškom naselju Popovac, gde su mnogi očekivali pobedu domaće ekipe Budućnosti, ali iskusna ekipa Car Konstantina bila je bolja i sa 0:3 slavila značajnu i vrednu pobedu.

Rezultati 14.kola: SFS Borac – Rtanj 2:0, Jagodina Tabane – Trstenik PPT 1:1, Temnić 1924 – Sinđelić 5:0, Dunav – Radan 2:0, Moravac Orion – Jedinstvo (B) 2:3, Radnički (P) – Radnički (S) 6:0, Budućnost – Car Konstantin 0:3, Jedinstvo (P) – Zaplanjac 1:2, Pukovac – Dubočica 1:4.

U narednom 15.kolu, koje se igra 10 i 11.novembra, sastaju se: Dubočica – SFS Borac, Zaplanjac – Pukovac, Car Konstantin – Jedinstvo (P), Radnički (S) – Budućnost, Jedinstvo (B) – Radnički (P), Radan – Moravac Orion, Sinđelić – Dunav, Trstenik PPT – Temnić 1924, Rtanj – Jagodina Tabane.

Sve utakmice počinju od 13,30 časova, oseim meča na niškom Bubnju između domaćeg Car Konstantina i Jedinstva iz Paraćina koji se igra u nedelju i počinje od 11 časova.

PodeliteFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.