Dubočica se porazom u Paraćinu seli u Prvu ligu, Topličanin ispao iz Srpske lige

Izvor: JužneVesti.com, 12.Jun.2023, 09:02

Dubočica se porazom u Paraćinu seli u Prvu ligu, Topličanin ispao iz Srpske lige

U poslednjem 30. kolu Srpsle lige Istok fudbaleri leskovačke Dubočice, koji su već ranije obezbedili plasman u Prvu ligu, poraženi su sa 2:1 od Jedinstva u Paraćinu. Trijumfe u borbi za opstanak ostvarili su Pčinja i Vlasina, dok se Topličanin posle jedne sezone opet vraća u Zonu Jug.

Pobedom u prošlom kolu nad Vlasinom Leskovčani su stekli nedostižnu prednost nad Radničkim iz Pirota, pa ih poraz u Paraćinu nije previše >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << zaboleo (2:1). Piroćanci su opravdali ulogu favorita i sa 6:2 savladali Timočanin. Konačna tabela; foto: Srbijasport/Printskrin

Pobedu je ostvarila i trećeplasirana Budućnost iz Popovca koja je sa 2:0 bila bolja od Radničkog u Svilajncu. U utakmici bez rezultatskog značaja, s obzirom na to da su obe ekipe već ispale iz lige, Brzi Brod je sa 5:1 na Bubnju bio ubedljiv protiv Car Konstantina.

Pred poslednje kolo tražio se samo još jedan putnik u niži rang, a posle pobeda Vlasine nad Timokom (3:0), Pčinje nad Meševom (4:3) i neuspeha Topličanina u Jagodini (2:1) poznato je da se Prokupčani uz Car Konstatnin, Brzi Brod i Timok sele u zonske lige.
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.