Dubočica remizirala u Beogradu i ispala iz Prve lige

Izvor: JužneVesti.com, 11.Maj.2021, 10:45

Dubočica remizirala u Beogradu i ispala iz Prve lige

Remijem sa Grafičarem (0:0), fudbaleri leskovačke Dubočice ostali su i bez teoretskih šansi da i naredne sezone budu član Prve lige Srbije, pa će narednu sezonu igrati u Srpskoj ligi. Pre njih od drugog po snazi fudbalskog takmičenja oprostili su se i Piroćanci, dok Dinamo iz Vranja i dalje može, uz povoljne rezultate u 2 poslednja kola, da se spasi ispadanja.

Oba gola na stadionu >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << "Rajko Mitić" pala su u drugom poluvremenu - Grafičar je poveo golom Maronga u 55. minutu, a izjednačenje Leskovčanima je doneo Gorčić u 79. minutu. Do kraja meča imali su igrači Dubočice nekoliko šansi za gol, a najbolju je propustio Mitrović u nadoknadi vremena.

Osvojeni bod ostavio je Leskovčane bez računice da mogu u poslednja 2 kola da se spasu ispadanja, sada zaostaju 8 bodova za Radničkim iz Sremske Mitrovice i Železničarom iz Pančeva koji je pobedio IMT na gostovanju sa 3:1.

Pobeda Pančevaca ne odgovara ni Vranjancima - oni zaostaju 6 bodova, pa su im do kraja potrebne 2 pobede, uz oba poraza Radničkog, (sa Železničarom imaju gori međusobni skor), a nakon međusobnog susreta ove 2 ekipe u narednom kolu stvari će biti jasnije.
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.