Izvor: JUGpress.com, 16.Okt.2021, 22:59

“Dubočica” pobedila “Mokru Goru”

LESKOVAC

Rukometaši „Dubočice 54“ teže su došli do bodova nego što rezultat to pokazuje. U prvom poluvremenu gosti su bili ravnopravan protivnik, nisu dozvoljavali Leskovčanima da se rezultatski odlepe. Čak i u trenutku kada je rezultat bio 11:7 u 24. minutu, smogli su snage i uspeli da izjednače i na poluvreme odu sa 13:13. U nastavku igre kvalitet „Dubočice 54“ je došao do izražaja, rezultat se polako >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << uvećavao do maksimalnih osam golova razlike. Na kraju 29:21 za domaću ekipu, koja je nakon ovog kola na drugom mestu sa skorom od četiri pobede i jednim porazom.

Za „Dubočicu 54“ su igrali: Gašić (odbrane 1/5), Cevtković, Stanković, Radulović 1, Marinković, Grubić 1, A. Pavlović, Mađar, Mitrović 2, Spasić 8, Matović 1, Atanasković 5, Stanojković 1, Al. Pavlović 4, Anđelković 8, Kocić 1 (odbrane 18/35).

I sledećeg vikenda „Dubočica 54“ igra kod kuće, a dočekaće ekipu „Rudara“ iz Kostolca.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.