Izvor: JUGpress.com, 01.Mar.2021, 21:23

Dubočica osvojila bod u Šumaricama

LESKOVAC

U prvom meču prolećnog dela prvenstva u Prvoj ligi Srbije fudbaleri leskovačke Dubočice bili su gosti na stadionu u Šumaricama ekipi vodećeg Radničkog 1923 iz Kragujevca.

Prvoligaš iz Kragujevca ubedljivo vodi na tabeli sa čak šest bodova viška u odnosu na drugoplasirani Kabel iz Novog Sada, čiji su fudbaleri u prošlom kolu doživeli poraz na Gradskom stadionu u Leskovcu od fudbalera Dubočice.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << />
Momci trenera Saše Mrkića i u drugom prolećnom susretu ostali su neporaženi igrajući nerešeno u Kragujevcu u meču u kome su mreže oba golmana mirovale.

Hrabro su se isprsili domaćinu gostujući fudbaleri iz Leskovca i taktički zrelom i odgovornom igrom u toku čitavog susreta uspeli su da ostanu neporaženi i tako osvoje jedan ali izuzetno vredan bod u borbi za očuvanje prvoligaškog statusa.

RADNIČKI 1923 – GFK DUBOČICA 0:0

Stadion ,,Čika Dača” u Kragujevcu

Igrano bez prisustva publike

Sudija: Nikola Petrović (Novi Sad)

Pomoćnici: Ivan Cvetković (Beograd) i Ivan Krstić (Jakovo)

Žuti kartoni: Aleksijević, M. Vidović (Radnički 1923), a Pavišić ,Gorčić i M. Mladenović (Dubočica)

DUBOČICA: M. Mladenović, M. Stanković (Jovanović) , A. Mitrović (Ivanov),Savić, Gorčić, N. Mladenović, Radić, Marković, Pavišić, Vuković, L. Marković (Milić).

U narednom 20.kolu na Gradskom stadionu u Leskovcu, u subotu, fudbaleri Dubočice dočekaće ekipu OFK Žarkova.

Oblast sa prilozima

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.