Izvor: JUGpress.com, 21.Okt.2019, 23:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“Dubočica” osvojila bod u Nišu

NIŠ

Fudbaleri leskovačke Dubočice osvojili su jedan bod na niškom Bubnju u susretu sa domaćim Car Konstantinom u kome su mreže oba golmana svih 90 minuta mirovale.

Da su napadači leskovačkog srpskoligaša bili skoncentrisaniji pred golom domaćina mogli su kući da se vrate sa celim plenom, jer iz nekoliko šansi nisu umeli da savladaju domaćeg golmana. Na klupi Dubočice po prvi put je sedeo Dragan >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << Stanković ,,Šimi” posle odlaska dosadašnjeg trenera Milana Đorđevića.

Na vlasotinačkoj ,,Rosulji” novu pobedu zabeležili su fudbaleri Vlasine. Ekipa Trstenika PPT iz istoimenog grada bila je nedorasla u svim elemntima fudbalske igre da se suprostavi domaćim igračima. Napadači ,,Rosuljaca” propustili su veliki broj prilika da pobedu učine ubedljivijom pa je tako kobnačan rezultat 4:2 za Vlasinu.

Moravac Orion na svomn terenu u Mrštanu stigao je samo do jednog boda igrajući nerešeno 1:1 sa vrlo dobrom ekipom Timočanina iz Knjaževca, dok su oba srpskoligaša sa teritorije opštine poraženi igrajući na svom bunjištu. Jedinstvo je u Bošnjacu potučeno do nogu i gostujuća ekipa Rembasa iz Resavicae slavila je pobedu 1:4, a bolje sreće nisu bili ni fudbaleri Radana koji su na svom terenu pored reke Jablanice u Lebanu poraženi sa 1:2 u meču sa liderom na tabelim ekipom Jagodina Tabane.

Rezultati 10.kola:

Vlasina – Trstenik PPT 4:2

Radan – Jagodina Tabane 1:2

Jedinstvo – Timočanin 1:4

Moravac Orion – Timočanin 1:1

Temnić 1924 – Sinđelić 0:2

SFS Borac – Budućnost 0:0

Car Konstantin – Dubočica 0:0

Dunav – Topličanin 1:1

Narednog vikenda na programu je 11.kolo, a sastaju se:

Topličanin – Moravac Orion, Jagodina Tabane – Dunav, Dubočica – Radan, Budućnost – Car Konstantin, Rembas – SFS Borac, Trstenik PPT – Jedinstvo, Sinđelić – Vlasina, Timočanin – Temnić 1924.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.