Dubočica jedina slavila pobedu

Izvor: JUGpress.com, 20.Nov.2018, 09:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dubočica jedina slavila pobedu

LESKOVAC

Pretposlednje 14.kolo na srpskoligaškom ,,Istoku” nije bilo baš srećno i berićetno za klubove sa teritorije Jablaničkog okruga. Pobedi su se jedino radovali fudbaleri leskovačke Dubočice koji su uspeli pogotkom Marjana Stojanovića da stignu do minimalne pobede od 1:0 u susretu sa veoma čvrstom i nezgodnom ekipom Zaplanjca iz Gadžinog Hana. Ovom pobedom leskovački srpskoligaš približio se samoj sredini tabele i tako izbegao opasnu zonu koja je pretila >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << ekipi, posle loših rezultata, u uvodnim utakmicama jesenjeg dela prvenstva.

Moravac Orion na svom terenu u Mrštanu doživeo je još jedan poraz. Niški ,,orlići” uspeli su da dođu do sva tri boda i pobede od 1:3. Jedinstvo iz Bošnjaca sa 3:1 izgubilo je na gostovanju u Popovcu od domaće ekipe Budućnosti. Pravi brodolom doživeli su fudbaleri Radana iz Lebana na gostovanju u Pirotu. Fudbaleri domaćeg Radničkog bili su nemilosrdni i čak sedam puta su primorali na kapitulaciju čuvara mreže Radana.

Rezultati 16.pretposlednjeg kola: Dubočica – Zaplanjac 1:0, Moravac Orion – Sinđelić 1:3, Radnički (P) – Radan 7:0, Budućnost (P) – Jedinstvo (B) 3:1, SFS Borac – Jagodina Tabane 1970 1:2, Dunav – Trstenik PPT 5:0, Jedinstvo (P) – Radnički (S) 1:1, Pukovac – Car Konstantin 1:2, Temnić 1924 – Rtanj 4:2.

U subotu i nedelju na programu su utakmice pretposlednjeg 17.kola, a sastaju se: Zaplanjac – SFS Borac, Car Konstantin – Dubočica, Radnički (S) – Pukovac, Jedinstvo (B) – Jedinstvo (P), Radan – Budućnost, Sinđelić – Radnički (P), Trstenik PPT – Moravac Orion, Rtanj – Dunav, Jagodina Tabane 1970 – Temnić 1924.

Sve utakmice počinju od 13 časova, osim meča na niškom Bubnju između domaćeg Car Konstantina i leskovačke Dubočice

PodeliteFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.