Izvor: JUGpress.com, 26.Okt.2019, 08:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dubočica igra sa Radanom iz Lebana, Šimi poziva navijače u pomoć

LESKOVAC

U subotnjem susretu, u okviru 11.kola Srpske lige ,,Istok” igra se derbi meč klubova sa teritorije Fudbalskog saveza Jablaničkog okruga između domaćina leskovačke Dubočice i Radana iz Lebana.

Ovaj meč je veoma važan za obe ekipe, a pogotovo za leskovačkog srpskoligaša koji ne stoji baš ponajbolje na tabeli, tako da mu se u ovom meču kao imperativ nameće da mora ostavriti pobedu. >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com <<

Lebančane ne muče iste muke, ali svakako žele da ostvare povoljan rezultat kako bi mirnije zimovali.

Prošle nedelje, posle pet godina na trenerskoj klupi Dubočice vratio se njen bivši dugogodišnji igrač, kapiten i trener Dragan Stanković ,,Šimi” u meču sa ekipom Car Konstantina na niškom Bubnju u kome su Leskovčani pokazali mnogo više htenja i borbenosti i kući se vratili sa jednim bodom u meču u kome su obe mreže ostale netaknute. Da su malo bolje bili skoncentrisaniji napadači Dubočice mogli su kući da se vrate sa osvojenim celim plenom.

Ali, ta utakmica sa ,,carićima” već je arhivirana i Leskovčani se uveliko okreću subotnjoj utakmici. Poštuju vrednosti svojih komšija, ali veruju u svoje snage, i pozivaju navijače da dođu u što većem broju kako bi im pomogli u nastojanjima da stignu do veoma važne pobede.

– U Nišu je Dubočica odigrala veoma dobro i korektno uz najavu da može i bolje. Domaćin je bio dobar i korektan rival, a mi smo imali dva zicera a pri tom smo imali i jedan udarac u stativu. U ekipi Radana igra veliki broj naših igrača a sa klupe ih uspešno predvodi bivši igrač i do skora trener Dubočice mladi i talentovani trener Goran Đorđević. Dakle, poznajemo se veoma dobro i tu nema nikakvih skrivalica, već u utakmicu ulazimo sa željom da je dobijemo, a to ćemo činiti u svakom narednom susretu, jer trenutni plasman na tabeli jednostavno nas tera da tako radimo. Ovom prilikom, želim, najpre da se zahvalim na sjajnoj podršci naših navijača prošle nedelje u Nišu, i da ih ujedno pozovem da dođu u što većem broju na Gradski stadion kako bi sportskim navijanjem pomogli momcima na terenu, koji će sigurno sve dati od sebe kako bi mogli da se posle meča raduju pobedi – kaže na kraju razgovora povratnik na užarenu trenersku klupu leskovačke Dubočice, njen prvi strateg Dragan Stanković ,,Šimi”.

Utakmica se igra u subotu a početak meča je zakazan za 14 časova.

V. Stameković

Oblast sa prilozima

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.