Izvor: JUGpress.com, 21.Nov.2019, 00:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dubočica dočekuje Spartak

LESKOVAC

U petak 22. novembra rukometaši „Dubočice 54“ u 11. kolu Superlige dočekaće ekipu Spartaka iz Subotice.

Utakmica se igra u SRC „Dubočica“ od 19 časova. Domaćin ulazi u ovaj duel kao favorit i očekuju nove bodove čime bi uspešno završili prvi deo sezone.

„Ekipa „Spartaka“ sigurno nije za potcenjivanje. Biće teška utakmica i nadam se da ćemo uspeti da uzmemo dva boda i tako se još više približimo cilju, a to je opstanak >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << u ligi“ rekao je direktor Saša Miljković.

Trener Saša Pejčić najavljuje veliku borbu nakon teškog gostovanja u Novom Pazaru.

„Neophodno nam je da se oporavimo od teške utakmice u Novom Pazaru. Ima tu dosta mikro povreda i mikro trauma. Subotičani su podmladili ekipu, ali i doveli nekoliko iskusnih igrača. Reč je o borbenoj ekipi, koja nikoga ne respektuje. Trebalo bi da smo mi favoriti, a tada je sve teže. Sport je to, ali se nadam da ćemo uspešno završiti prvu polovinu prvenstva.“

„Rukometaši će dati svoj maksimum za novu pobedu“ kaže najkorisniji igrač domaćih u dosadašnjem delu prvenstva Andrija Atanasković.

„Imamo najveću posetu u ligi, veliku podršku publike i to nas nosi na terenu. Svi koji smo na terenu zaboravićemo povrede i dati svoj maksimum za pobedu.“

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Leskovac,   Subotica

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.