Dubočica dočekuje Rudar, Železničar ekipu Šamota, Naisa gost u prestonci

Izvor: JužneVesti.com, 23.Okt.2021, 09:41

Dubočica dočekuje Rudar, Železničar ekipu Šamota, Naisa gost u prestonci

U okviru 6. kola grupe B rukometaši Dubočice u subotu od 18 sati u Leskovcu dočekaće ekipu Rudara. U istom terminu snage u hali ”Čair” odmeriće Železničar i Šamot, dok će od 19:30 rukometašice Naise u 7. kolu biti gošće ekipi ORK Beograda.

Nakon poraza od Partizana, leskovački rukometaši opet su vezali dve pobede, a u meču sa ekipom iz Kostolca pokušaće da potvrde 2. mesto na tabeli. Ekipa Rudara se prošle nedelje mučila sa niškim Železničarom, ali su u poslednjih 15 minuta prelomili meč i na kraju ubedljivo slavili. U domaćem timu znaju protiv koga igraju, ali veruju da će uz podršku sa tribina uspeti da nanesu drugi poraz timu Dragana Ajdačića.

U isto vreme kao u Leskovcu u Nišu će mlada ekipa Železničara pokušati iz šestog puta da dođe do prvih bodova u sezoni. Protivnik će im biti ekipa Šamota koja je slavila tri puta, dok su dva puta pretrpeli poraz. Izabranici trenera Đorđevića i na ovom meči biće autsajderi, međutim kao i dosadašnjem delu prvenstva daće sve od sebe da prirede iznenađenje i pokušaju da izbegnu poraz.

Posle nedelju dana pauze na superligašku scenu vraćaju se i rukometašice Naise. One će u prestonici igrati protiv novajlije u ligi, ekipe ORK Beograd i pokušati da dođu do četvrte pobede u sezoni. Protiv Vrbasa im je trijumf izmakao u poslednjim minutima utakmice, a trener Maksić iamo je više od 10 dana da pripremi ekipu za predstojeći susret. Sa druge strane rukometašice ORK Beograda za sada su upisale samo jednu pobedu, a ukoliko niške rukometašice poneove izdanja iz mečeva sa Radničkim iz Kragujevca i Vojvodinom neće imati većih problema da se sa još jednog gostovanja vrate sa dva boda.

Sve utakmice 6. kola kod muškaraca i 7. kola kod žena možete direktno gledati na Jutujub kanalu Arkus lige.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.