Izvor: JUGpress.com, 04.Avg.2020, 22:06

Drvopromet na prodaju

LESKOVAC

Stečajni upravnik Dejan Petković objavio je poziv za javno nadmetanje za prodaju dela imovine preduzeća ‘’Drvopromet’’ u stečaju, po početnoj ceni od 106 miliona dinara. Prve dve aukcije su, zbog nezainteresovanosti potencijalnih kupaca, bile neuspešne.

Celokupnu imovinu stečajnog dužnika ‘’Drvopromet’’ čine objekti, proizvodne linije, mašine I zemljište u Leskovcu, Stenjevcu >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << kod Despotovca i Nakrivnju, ali je iz trećeg  javnog poziva Leskovac izostavljen i on će biti predmet neke od narednih aukcija, potvrdjeno nam je iz kancelarije stečajnog upravnika Dejana Petkovića.

Proizvodni kompleks drvne industrije u Stenjevcu kod Despotovca čine strugara, dve proizvodne hale furnirke i magacin furnira. Od vrednije opreme tu je linija za ljuštenje i sušenje furnira sa sušarom, cisterna za mazut, radna mašina Ult, kao i poljoprivredno zemljište. Ova celina biće ponudjena po početnoj ceni od 60 miliona 689 hiljada dinara.

Imovina ‘’Drvoprometa’’ u Nakrivnju, izmedju ostalog se sastoji od strugare i sušare , proizvodne hale, parketare, briketarnice i velikog broja pomoćnih objekata , na zemljištu površine 4 hektara. Početna cena za celinu dva je 45 miliona 732 hiljade dinara.

Uz prethodnu najavu stečajnom upravniku i otkupljenu dokumentaciju, ponudjena imovina se može pogledati svakog dana od 9 do 14 sati.

Javno nadmetanje zakazano je za 2. septembar u podne u Privrednom sudu u Leskovcu.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.