Druženje s piscima i popusti za Noć knjige u Leskovcu

Izvor: JužneVesti.com, 11.Dec.2019, 11:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Druženje s piscima i popusti za Noć knjige u Leskovcu

Knjige svih žanrova po povoljnijoj ceni očekuju posetioce 21. Noći knjige u Leskovcu koja će se održati u petak, 13. decembra od 17 sati do ponoći.

Leskovčani će knjige po povoljnijim cenama moći da kupe u Laguninoj knjižari koja se nalazi na Bulevaru oslobođenja 89, a svoju ponudu predstaviće oko 50 izlagača.

Osim ovoga, sa posetiocima u >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Leskovcu družiće se pisac za decu Stefan Mitić Tićmi koji će knjige potpisivati od 18 do 19 sati, a posle njega će o književnosti pričati dobtnik "Deretine" nagrade i autor lektira za srednjoškolce Branislav Janković.

Popust na Lagunina izdanja u toku ove manifestacije, kako javljaju organizatori, biće 25 % na jednu knjigu, 30 % za dve, 35 % za tri i 40 % za četiri i više knjiga.

Sva strana izdanja, naslovi domaćih autora i “gift” program biće na popustu od 20 %.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.