Drugarice i drugovi padali u nesvest

Izvor: Blic, 04.Apr.2008, 08:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drugarice i drugovi padali u nesvest

LESKOVAC - Roditelji, prijatelji, komšije i više od hiljadu drugova i drugarica ispratili su juče učenika Turističko-ugostiteljske škole u Leskovcu Radovana Zdravkovića (19) do večne kuće na mesnom groblju u naselju Bobište. Radovan je preminuo četiri dana posle teškog ranjavanja nožem ispred diskoteke ABC u centru Leskovca.

Majka Snežana, otac Nikola, kao i Radovanov polubrat i polusestra bili su onemoćali od bola, a njegova devojka Vladana je više >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << puta gubila svest.

- Gde ga vodite, nismo se tako dogovorili - ponavljala je uplakana devojka, koja se sa Radovanom četiri godine zabavljala. Istovremeno, nekoliko mladića i devojaka onesvetilo se i završilo u kolima Hitne pomoći.

- Radovan je bio tih, povučen, lep i šarmantan. Sve devojke su ga volele, ali je on voleo samo svoju Vladanu - priča njegov drug Strahinja Marković, dodajući da je pokojni mladić bio i dobar sportista, a istim rečima opisuje svog druga i Jelena Dinčić.

Mladi su ogorčeni zbog ove tragedije i kivni na policiju i obezbeđenje diskoteke.

- Da je obezbeđenje radilo svoj posao, ovo se ne bi desilo. Jer, napadač je iz diskoteke istrčao sa pivskom flašom i nožem. Kako je mogao da unese unutra nož kada se vrši pretres na ulazu. A zašto nisu reagovali kada su videli tuču napolju. Gde je bila policija i zašto nikada ne dežuraju ispred diskoteke u kojoj se ponekad okupi i oko hiljadu mladih, popiju pa se pobiju - pitaju se Darko, Snežana i Milan.
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.