Druga košarkaška liga: Južnjački okršaji u Leskovcu i Nišu

Izvor: JužneVesti.com, 22.Mar.2019, 10:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Druga košarkaška liga: Južnjački okršaji u Leskovcu i Nišu

Kako su svi južnjaci među najboljih 6 ekipa u Drugoj ligi, južnjački okršaji ujedno će biti i derbiji 23. kola. Oba meča igraju se u subotu 23. marta, kada će Zdravlje u Leskovcu ugostiti aleksinački Napredak, a Konstantin u Nišu KK Pirot.

Aleksinčani u ovaj meč ulaze sa motivom da što pre osiguraju plasman u Košarkašku ligu Srbije, pošto je ona nadohvat ruke, a opet Mladost ima neke šanse da ih sustigne. Zdravlje >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << je tri pozicije lošije plasirano, te je Napredak favorit, ali se ne sme opustiti, s obzirom na to da je njegova četvoromesečna serija bez poraza prekinuta upravo u jednom ovakvom, komšijskom okršaju.

Na tabeli Druge lige Konstantin i Pirot deli samo Zdravlje, a upravo ova dva tima sastaće se četiri kola pred kraj takmičenja. U ovaj meč Pirot ulazi nakon rutinske pobede nad Žarkovom, a Nišlije posle bolnog poraza od Mladosti. U prvom ovosezonskom duelu dva tima, slavili su Piroćanci kod kuće.

Duel u leskovačkoj hali počinje u 18, a u niškoj Osnovnoj školi "Dušan Radović" od 19 sati.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.