Izvor: JUGpress.com, 21.Maj.2021, 14:03

Druga faza rekonstrukcije bolnice koštaće 5 milijardi i 240 miliona dinara

DRruga faza rekonstrukcije leskovačke Opšte bolnice koštaće 5 milijari i 240 miliona dinara, rekao je danas gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović.

Radovi će obuhvatiti kompletnu rekonstrukciju unutrašnjosti glavne zgrade i biće zamenjeno sve osim zidova, a uporedo će se obavljati i nabavka nove opreme, dodao je on.

“Iznos od 52 miliona dinara za drugu fazu rekonstrukcije bolnice plaća grad Leskovac >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << ,“ rekao je Cvetanović i dodao da će, kada bude završena, bolnica biti jedna od najmodernijih u Srbiji”.

On je podvukao i da sva plaćanja potpusuje on i pregleda “svaki papir”.

„Pored druge faze u isto vreme će se sprovoditi i projekat rekonstrukcije objekta službe fizikalne medicine,“ najavio je Cvetanović koji je rekao i da će tokom naredne nedelje u Leskovac stići mobilni mamograf.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.