Izvor: JUGpress.com, 17.Jul.2020, 00:04

Dragan Savić: Šetaju me šest sati po zdravstvenim ustanovama

LESKOVAC

Dosadašnji i novi odbornik u Skupštini grada Leskovca Dragan Savić danas je rekao JUGpressu da je doživeo veliko maltretiranje kada je otišao kod lekara zato što ima simptome zaraženosti korona virusom.

“Najpre sam otišao na infektivno odeljenje leskovačke bolnice odakle su me uputili u Zavod za javno zdravlje. Posle višesatnog čekanja iz Zavoda me šalju u ambulantu u Predejane >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << po uput!!! Ljudi moji, da li je to normalno, šest sati čekam da bi me testirali na koronu jer imam simptome koji ukazuju da sam pozitivan. A oni me šalju natrag u Predejane”, ispričao nam je ogorčeni odbornik.

Kaže i da je uzalud zvao brojeve telefona sa sajta Zavoda za javno zdravlje i da na njih niko ne odgovara.

Savić kaže i da nije on jedini koji je danas čekao šest sati već da ima mnogo gradjana po čekaonica koji čekaju satima.

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.