Doštampava se „Zlatno doba Leskovca“

Izvor: juGmedia, 10.Jul.2015, 23:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Doštampava se „Zlatno doba Leskovca“

LESKOVAC – Gradski većnici odobrili su danas 412.500 dinara za doštampavanje 500 primeraka monografije “Zlatno doba Leskovca”, od kojih su 400 namenjena lokalnoj samoupravi za poklone.

Novac je dodeljen Narodnom muzeju, čiji su istoričari autori monogfrafije.

KONKURS

Doneta je odluka o raspisvanju konkursa za načelnika Uprave za inspekcijske poslove na period od 5 godina.

Na istoj sednici reprezentativcu bodibildinga Jovanu Marjanoviću >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << odbreno je 100.000 dinara za osvojenu titulu svetskog prvaka, koliko i FK “Jedinstvu” iz Grdelice za turnir u malom fudbalu.

Izdovejno je i 151.800 dinara OŠ „Vasa Pelagić“ za finansiranje projekta „Eko učionica u atrijumu škole” i 11.139 evra od ukupno 74.000 za projekat prekogranične saradnje s Bugarskom.

JKP biće uplaćeno 698.000 dinara za mašinu za obeležavanje horizontalne signalizacije, koja se već koristi.

(Kraj)mil
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.