“Dosta je bilo” i u Medvedji

Izvor: JUGpress.com, 16.Jun.2017, 17:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“Dosta je bilo” i u Medvedji

LESKOVAC-MEDVEDJA

Pokret “Dosta je bilo” juče je formirao povereništvo  u Medveđi, a za poverenika odbora odabran je Milan Vojinović, diplomirani ekonomista, saopšteno je danas.

Pokretu je pristupilo više od 50 novih članova sa čitave teritorije opštine Medveđa.

“Jako nas raduje činjenica da među članovima imamo pripadnike svih nacionalnosti i nacionalnih manjina, koji su prepoznali >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << činjenicu da jedino Dosta je bilo ima realnu i ostvarivu politiku, usmerenu na ljude – a ne na lične interese.

Ovo je četvrti odbor koji je formiran na teritoriji Jablaničkog okruga”, navodi se u saopštenju koje potpisuje okružna koordinatorka Olivera Jović.

PodeliteŠtampajFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.