Izvor: JUGpress.com, 05.Jun.2019, 21:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Donacija uspešnim školama

LESKOVAC

Osnovnoj školi ,,Trajko Stamenković,, danas je uručena donacija kompanije Eneton solutions.

Vrednost ove donacije, koja se sastoji od računarske opreme, je 390.000 dinara.

Kako je reklča direktorka škole Sunčica Ilić,. ova računarska oprema neće poboljšati samo kvalitet nastave nego će i omogućiti da učenici razviju kreativnost i na moderan način usvoje nova znanja.

 Inicijativa za ovu donaciju potekla je od nekadašnjih >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << bivših učenika ove škole Nikole Mitrovića i Stefana Nikolića koji su se nakon završenog Fakulteta organizacionih nauka uključili u rad ove svetski poznate kompanije.

Stefan Nikolić je rekao da će kompanija Eneton solutions nastaviti da donira računarsku opremu i drugim uspešnim školama na području Leskovca

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.