Dom zdravlja VIP MEDICAL uveo još 7 medicinskih oblasti

Izvor: juGmedia, 26.Sep.2018, 11:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dom zdravlja VIP MEDICAL uveo još 7 medicinskih oblasti

U okviru privatnog Doma zdravlja Leskovac pored postojećih 10, registrovano je još 7 novih grane medicine za pacijente, a u okviru novog, proširenog i redizajniranog stambenog prostora, saopšteno je iz te zdravstvene ustanove.

Od ponedeljka u okviru Dom zdravlja VIP Medical, u Ulici Obrena Kovačevića na lebanskom putu, pružaju se, naime i usluge iz oblasti:

Za koji dan počinje sa radom rendgen aparat, a takođe uskoro sledi obavešetenje >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << o pojedinačnim kadrovskim rešenjima

Takođe smo startovali, jedinstvenu u regionu, Mikrobiološku i Patohistološku laboratoriju kao i Polivalentnu patronažu pre svega za pomoć porodiljama odnosno mladim bračnim parovima ali i ostalim pacijentima kojima je potrebna medicinska pomoć kod kuće”, dodaje se u saopštenju.

Sve ostale informacije možete pročitati na Fejsbuk stranici Vip Medical:https://www.facebook.com/dzvipmedical/

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.