Izvor: JUGpress.com, 28.Avg.2020, 17:32

Direktor JP „Urbanizam i izgradnja“ tvrdi: Raskinućemo ugovot ukoliko se ne ispoštuje rok

LESKOVAC

Stari dobri leskovački jezik ima tu prednost da može jedna reč savršeno da opiše situaciju i celu sliku.

Za sitauciju, sliku i tvrdnju iz naslova i teksta je najbolja reč “namanjuvanje”.

Znači situaciju kad, kao, nekoga plašiš nečim a to je samo upozorenje/pretnja koja neće biti realizovana imnogo više je namenjena posmatračima.

Direktor JP „Urbanizam i izgradnja“ Novica Nikolić govoreći o dinamici izvođenja radovima >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << na izgradnji Gradskog trga, rekao je da se grad obratio izvođaču radova gde je izražen protest zbog sporosti u radu.

„Nakon toga su se stvari promenile, ali mi još uvek nismo zadovoljni intenzitetom radova. Mi kao nadzorni organ smo uputili nekoliko upozorenja, nakon toga i sam potpisnik ugovora, Grad Leskovac, je uputio ozbiljno pismo. Stigli su ivičnjaci posle toga i oni se trenutno ugrađaju, radovi na polaganju elektroinstalacija se završavaju, kao i radovi na vodovodnoj mreži i pozornici. Trenutno imamo više radova nego pre mesec dana, ali ćemo i dalje insistirati da se radovi ubrzaju i završe u što kraćem roku,“ tvrdi on

Nikolić podseća da je ugovoreni rok 360 dana, odnosno do decembra.

„Imali smo loše vreme, vanredno stanje, bio je smanjen obim poslova svuda, ali sada je momenat da se to sve intenzivira i da se radovi privedu kraju. Gradu je cilj da se radovi završe na vreme, obezbeđena su sredstva, neophodna dokumentacija, na izvođaču je da završi započete radove, u protivnom biće raskinut ugovor”, tvrdi Nikolić.

Izgleda da je neko zakljkučio da gradjani previše gunđajhu zbog ujdurme koja im s eodvija pre očima, a koštaće ih oko 2,5 miliona evra pa je počelo “namanjuvanje”.

Fotografije su napravljene danas nesto posle 14 sati.

Kako se zelenilo na budućem leskovačkom trgu smanjilo sa trideset na dvadeset posto

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.