Demokrate sa gostima slavile svoju slavu Đurđevdan

Izvor: juGmedia, 05.Maj.2016, 21:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Demokrate sa gostima slavile svoju slavu Đurđevdan

LESKOVAC – Slavski kolač u prostorijama opozicione Demokratske stranke u Leskovcu presečen je večeras u prisustvu članova i simpatizera kao i predstavnika skoro svih političkih stranaka.

Slavlju nije prisustvovao predsednik Gradskog odbora Živojin Stanković, ali su svečani čin udostojili predizborni koalicioni partneri, kao i predstavnici lokalnog ogranka DSS-a, SPS-a, SDS-a, Jedinstvene Srbije i Pokreta „Dosta >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << je bilo“.

Domaćin slave Miloš Savić, predao je slavu Miroslavu Živkoviću.

„Sledeće godine, kada ja budem bio domaćin, imaćemo veći razlog za slavlje kada pobedimo na predsedničkim izborima“, prognozirao je Živković.

I slavljenici i gosti pažljivo su slušali nadahunutu besedu sveštenika, koji je govorio o mučeniku Georgiju, o golgoti, pokajanju, uskrsnuću , o krstu časnom i slobodi, o ljudskim odnosima, o političkom establišmentu, o „žrtvama bez kojih nema budućnosti“ i o održavanju jakih temelja koje su nam preci ostavili.

(Kraj) dum

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Demokrate proslavile Svetog Djordja

Izvor: JUGpress.com, 05.Maj.2016

LESKOVAC..U prostorijama Gradskog odbora DS-a u Leskovcu, uz prisustvo članova, simpatizera i gostiju iz drugih političkih partija,  večeras je proslavljena slava ove stranke, Sveti Đorđe...Domaćin slave bio je Miloš Savić, a slavu je predao Miroslavu Živkoviću...“Velika je čast biti domaćin...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.