Izvor: JUGpress.com, 14.Dec.2019, 22:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Deljeni ugovori za podršku poljoprivrednicima iz grdeličkog kraja

LESKOVAC

U Grdelici su podeljena podsticajna sredstava poljoprivrednim proizvođačima tog kraja. Ugovore je uručio gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović, a 77 poljoprivrednika je dobilo sredstva u ukupnoj vrednosti od 2,7 miliona dinara.

„Značaj poljoprivrednog sektora i njegovog daljeg razvoja, za Leskovac ali i čitavu Srbiju, je prepoznat i ceni se“ naglasio je Cvetanović.

„Iz >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << tog razloga konstantno ulažemo u poljoprivredu jer nam je važno da vi imate uslove za bolje i kvalitetnije prinose, dobar plasman proizvoda, a samim tim i dobre prihode. Ovogodišnji budžet za poljoprivredu iznosi 90 miliona, a naredne godine iznosiće preko 110 miliona dinara.“

Novica Gorčić zahvalio se u ime onih koji su dobili subvencije i rekao da je za njegovo gazdinstvo ova pomoć od velikog značaja.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.