Delili gradski bilten , čitali Novu Našu reč

Izvor: JUGpress.com, 22.Jul.2016, 21:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Delili gradski bilten , čitali Novu Našu reč

LESKOVAC

Aktivisti Kancelarije za mlade na platou ispred Robne kuće delili su  danas sugrađanima najnoviji, peti broj Leskovačkog glasnika. Po rečima Natalije Cakić iz gradske uprave lokalna samouprava je pokrenula ovaj glasnik kako bi građanima prikazala svoje aktivnosti kojima nastoji da od Leskovca napravi dobro mesto za život svih.

Po važećem >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << Zakonu o javnom informisanju loklna samouprava ne može da osniva I pokreće nikakve medije.

Za ovaj glasnik iz gradskog budžeta je izdvojeno oko 600.000 dinara.

A ono što je zabeležio foto aparat novinara JUGpressa je da su aktivisti delili bilten ali sami čitali današnji broj leskovačkog nedeljnika “Nova Naša reč”.

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.