Deda učenika upao u školu i napao nastavnike i jednog učenika

Izvor: juGmedia, 23.Nov.2016, 18:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Deda učenika upao u školu i napao nastavnike i jednog učenika

LESKOVAC – Muškarac iz Leskovca star 62 godine uhapšen je i određen mu je pritvor do 30 dana jer je juče upao u OŠ Kosta Stamenković i nasilnički se ponašao prema zaposlenima i jednom đaku, saznaje Jugmedia.

Osim zvanične potvrde portparola PU Leskovac Bobana Zdravkovića, nismo dobili druge detalje, ali se nezvanično pominje da taj čovek najpre vređao nastavnike a potom šutnuo direktora škole.

Nezvanično saznajemo da je učenik pretučen >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << van škole i da je samo zbog toga škola reagovala i prijavila incident.

Reč je o čoveku čiji unuk ide u tu školu. On je došao, kako nam je objašnjeno, da izrarzi revolt što njegov unuk ima problema sa drugim učenikom. Na kraju je sve kulminiralo nasiljem.

Prema takođe nezvaničnim saznanjima dečak koga je deda tukao ima česte sukobe sa svojim vršnjacima, u školi i van nje.

Milica Ivanović

FOTO: Sajt škole
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

LE: Deda napao nastavnika, direktora i đaka koji mu je dirao unuka

Izvor: OkRadio.rs, 23.Nov.2016

Deda jednog učenika OŠ "Kosta Stamenković" u Leskovcu upao je u školu i napao nastavnika, direktora škole i jednog učenika. Kako saznaje "Blic", muškarac star 62 godine u sredu je uhapšen i određen mu je pritvor do 30 dana jer je u utorak upao u OŠ“ Kosta Stamenković“ i nasilnički se...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.