Izvor: JUGpress.com, 05.Okt.2022, 21:18

Dečja nedelja: Tradicionalna poseta dece kabinetu gradonačelnika

LESKOVAC

Dečja nedelja se ove godine održava pod sloganom „Šta detetu treba da raste do neba“, a po tradiciji, kabinet gradonačelnika omogućio je posetu 50-ak dece, učenika nižih razreda Osnovne škole “Svetozar Marković” i predškolci iz vrtića “1001 radost”. Deca su mogla iz prve ruke da saznaju i vide gde i šta radi gradonačelnik Goran Cvetanović sa svojim saradnicima. On im je u svom obraćanju >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << rekao da se ove nedelje, širom sveta slave deca i dečja prava.

„Mi verujemo da su svima vama potrebna ljubav, sreća, pažnja, dobri vrtići, škole, igrališta, parkovi, na čemu svakodnevno predano radimo. Vaši roditelji se trude da vam omoguće što lepši i bezbrižniji život, vaši učitelji vam svakodnevno pružaju neophodna znanja i veštine, kojima ćete kasnije osvajati svet. Vi imate samo jedan zadatak. Taj zadatak je da budete dobri đaci, ali pre svega dobri i srećni ljudi. Samo tako ćete nas sve učiniti ponosnim“.

Rad lokalnog parlamenta mališanima je probližio Vladimir Branković, zamenik sekretara Skupštine. Kako bi shvatili kako glasaju odbornici, gosti su imali priliku da izglasaju omiljeni predmet.

Milan Popović, šef Odeljenja za opštu upravu i zajedničke poslove, predstavio je Svečanu salu.

Naravno, nisu izostali ni pokloni za gradonačelnika, ali ni bombone i sokovi za radoznale mališane.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.