Decenija Centra za razvoj Jablaničkog i Pčinjskog okruga

Izvor: juGmedia, 29.Nov.2016, 19:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Decenija Centra za razvoj Jablaničkog i Pčinjskog okruga

LESKOVAC – Zaposleni u Centru za razvoj Jablaničkog i Pčinjskog okruga sinoć su u prisustvu prijatelja i saradnika te organizacije obeležili 10 godina uspešnog postojanja i rada.

Na svečanoj večeri u opuštenoj atmosferi izostalo je nabrajanja svega onoga u šta je ekipa Centra uložila svoje znanje i energiju, jer sve to ne bi stalo ni u govoru na više uzastopnih večeri.

„Vi ste oni koji nam daju snagu da nastavimo. Pozivam vas da pogledate naš sajt i naše >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << fejsbuk stranice. Sve što smo postigli do sada mislim da je vredelo. Kada bi svakoga od vas posebno pozdravila, to bi bila priča za sebe, priča o ljudima koji su radili u Centru, priča o  o našim osnivačima – opštinama, prijateljima iz biznis sektora, novinarima…Večeras je trenutak da svima vama zahvalimo, da se podsetite svih lepih trenutaka koje smo imali sa vama i da nam od sutra kažete šta bismo dalje mogli radimo“, rekla je direktorka centra  Biljana Stanković pozdravljajući prijatelje ove organizacije.

Druženje se nastavilo uz pesme maestralnog Nebojše Zloporubovića Zlopovića.

Milica Ivanović
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.