Dečaci ukrali 700 dinara iz pošte

Izvor: RTS, 25.Avg.2010, 13:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dečaci ukrali 700 dinara iz pošte

Grupa dečaka provalila u poštu u Leskovcu i ukrala 700 dinara. Dečaci, koje je policija identifikovala, ušli su u prostorije pošte kroz prozor toaleta i pokupili sav novac iz kase.

Grupa dečaka provalila je u poštu u Radničkoj ulici u Leskovcu i iz kase odnela oko 700 dinara, rečeno je agenciji Beta u leskovačkoj policiji.

"Odneli su, zapravo, sav novac iz kase", rekao je izvor Bete >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u policiji.

Dečaci, koje je policija identifikovala, ušli su u prostorije pošte kroz prozor toaleta na kome nije bilo rešetki. Službenici su jutros prijavili pljačku, a osumnjičeni još nisu privedeni.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DEČACI PROVALILI U POŠTU I ODNELI 700 DINARA

Izvor: Kurir, 25.Avg.2010

LESKOVAC - Grupa dečaka tokom noći je provalila u poštu u Radničkoj ulici u Leskovcu i iz kase odnela oko 700 dinara, rečeno je danas agenciji Beta u leskovačkoj policiji..."Odneli su, zapravo, sav novac iz kase", rekao je izvor u policiji...Dečaci, koje je policija identifikovala, ušli su u...

Nastavak na Kurir...

Razbojnici iz pošte odneli 700 dinara

Izvor: Press, 25.Avg.2010

Nepoznati lopovi obili su juče ujutru poštu u leskovačkom Radničkom naselju i odneli 700 dinara! U leskovačkoj policiji kažu da tragaju za provalnicima i da se sumnja da se radi o nekoliko dečaka! Kako Press saznaje, lopovi su u poštu ušli kroz...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.