„Dani pijace“ tokom Roštiljijade

Izvor: juGmedia, 20.Jul.2013, 13:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Dani pijace“ tokom Roštiljijade

LESKOVAC -  Javno preduzeće „Pijaca“ od 28.do 30.avgusta biće domaćin manifestacije „Dani pijaca“, koja se po drugi put održava u našoj zemlji. Leskovačka Pijaca će tokom trajanja Roštiljijade ugostiti 20 pijačnih uprava Srbije.

“Potrudićemo se da prikažemo i približimo sve ono što je specifično iz svih gradova koji će učestvovati na manifestaciji”, rekao je direktor Nebojša Stojanović.

U sklopu manifestacije biće održan i “Dan >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << zahvala” kada će najboljima biti uručene prigodne nagrade poput oslobađanja od  mesečnog zakupa tezge za poljoprivredne proizvođače. Ovom prilikom proslaviće se i krsna slava Velika Gospojina čime će biti obeležena i jaka, već tradicionalna pijačna delatnost.

Po prvi put predstavnici pijaca Srbije sastali su se prošle godine u Subotici, obeležili Dan pijaca Srbije ali su razmenili i iskustva i definisali buduću saradnju koja bi trebalo da rezultira predlozima novog Zakona o pijacama.

(Kraj)ena
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.