Izvor: JUGpress.com, 18.Okt.2019, 20:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dan škole “Kosta Stamenković”

LESKOVAC

U Osnovnoj školi „Kosta Stamenković“ priređena je priredba povodom 54 godina postojanja i rada ove vaspitno-obrazovne ustanove, koja se sastojala od skečeva, pesama hora, recitacija i predstave dece predškolskog uzrasta.

Direktor škole Goran Ristić poručio je učenicima, roditeljima, bakama, dekama i kolegama da sa osmehom pristupe svim svojim obavezama zarad srećnog i ispunjenog odrastanja >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << sve dece.

Brankica Stamenković, član Gradskog veća Grada Leskovca, napomenula je da svaka škola u Leskovcu ima neku karakteristiku.

„Osnovna škola „Kosta Stamenković“ izdvaja se po tome što iz godine u godinu izgleda sve modernije. Urađena je energetska sanacija, zamenjena je kompletna stolarija, uređen novi sportski teren, kao i trim staza i streljana. U okviru konkursa preko Kancelarije za mlade je uređen i park za vežbanje na otvorenom i stepenište koje školu povezuje sa parkom.“

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.