Dan nauke u Leskovcu ove godine bez učesnika

Izvor: JužneVesti.com, 10.Jul.2020, 08:52

"Dan nauke" u Leskovcu ove godine bez učesnika

Svakog 10. jula obeležava se "Dan nauke", a umesto radionica, predavanja i eksperimenata, ove godine u Centru za stručno usavršavanje u obrazovanju u Leskovcu biće organizovan bez posetioca. U Centru kažu da će ove godine zbog epidemiološke situacije "Dan nauke" obeležiti na drugačiji način, a građane pozivaju da eksperimente podele sa njima preko društvenih mreža.

U dvorištu Centra za stručno usavršavanje biće obeležen "Dan nauke", ali kako kažu iz ove >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << ustanove, zbog poštovanja mera za sprečavanje širenja virusa korona, bez posetioca.

Ovogodišnji "Dan nauke" obeležićemo na malo drugačiji način - bez programa koji svake godine organizujemo za naše posetioce. Ipak, pozivamo sve građane da nam svoje naučne eksperimente i izazove pošalju na Instagram, ili objave uz #dannauke2020 - kažu u CSU.

Snimke eksperimenata i zanimljivosti Centar za stručno usavršavanje objavljivaće na svojoj Fejsbuk stranici, a građani im njihove mogu slati preko Instagrama.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.