Da li je on „Ubica moga oca“?

Izvor: juGmedia, 07.Nov.2016, 16:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li je on „Ubica moga oca“?

LESKOVAC – Glumac leskovačkog Narodnog pozorišta Dragan Boža Marjanović pojavio se sinoć u trećoj epizodi već najpopularnije domaće serije „Ubice moga oca “ u ulozi Nemanje koji je član kriminalne grupe za koju gledaoci sumnjaju da je umešana u ubistvo ćerke srpskog tajkuna.

Serija će imati deset epizoda, a ni sam Boža ne zna u koliko >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << epizoda će se tačno pojaviti.

Imao sam nekoliko dana snimanja i oni to po scenariju raspoređuju u više epizoda. I za mene je iznenađenje ono što gledam na RTS-u, i u velikom sam iščekivanju šta će se dalje dešavati„, kaže za Jugmediu ovaj glumac.

Kriminalističke serije, u proteklih par decenija, jedna su od glavnih karika TV produkcije najvećih svetskih televizija. A sama serija publiku je pridobila i zbog mnogo veza i sličnosti s realnošću. Nerešena ubistva, korupcija…

Serija je potpuno drugačija od onoga što smo imali prilike da vidimo ovde i zaista je produkcijski odrađena na zavidnom nivou„, dodaje Marjanović.

Radnja serije „Ubice moga oca“ odigrava se u Beogradu u sadašnjem vremenu. Aleksandar Jakovljević, koga tumači Vuk Kostić, je mladi, ali već iskusni inspektor, dobija prvi veliki slučaj – rešavanje ubistva ćerke jedinice uglednog građevinskog preduzimača.

Paralelno sa odvijanjem istrage, koja ide u nekoliko pravaca, Aleksandar je rastrzan između dve žene sa kojima radi na slučaju: mlade laborantkinje-stažistkinje Jelene (Nina Janković), u koju je iskreno zaljubljen, i javnog tužioca Marije (Katarina Radivojević), sa kojom je u vezi.

Aleksandar otkriva da je smrt njegovog pokojnog oca, nekadašnjeg policijskog inspektora, misteriozna i na čudan način povezana sa smrću nevine devojke.

Dragan Marinković

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.