Izvor: JUGpress.com, 27.Feb.2021, 20:37

DSS osudio pretnju Jeleni Spirić

LESKOVAC

Gradski odbor DSS Leskovac najoštije osuđuje brutalne pretnje prebijanjem upućene Jeleni Spirić, predsednici GO SSP od strane Miloša Stojanovića, radnika obezbeđenja i člana Socijalističke partije Srbije.

“Nedopustivo je da bilo ko, zbog svoje političke aktivnosti, bude izložen vređanju, pretnjama ili u najgorem slučaju napadom na život i telo. Takav način „političke komunikacije“ >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << svojstven je diktatorskim i anticivilizacijskim režimima, bolje reći, onim režimima čiji se organi gonjenja prave gluvi i slepi na ovakve slučajeve koji se najčešće ponavljaju od istih lica. Na taj način režim pokazuje svoje pravo lice – pokazuje svoj odnos prema političkim neistomišljenicima.

O problemu prekomerenog zapošljavanja u TOL-u, o kome je predsednica GO SSP govorila, govorili smo i mi u predizbornoj kampanji, i naravno da se sa tom praksom nastavlja i posle izbora.

Pozivamo organe gonjenja da preduzmu mere koje su u okviru njihovih ingerencija, jer nasilje nad političkim neistomišljenicima mora prestati odmah! navodi se u saopštenju leskovačkog DSS-a.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.