DSS i u Leskovcu formirao privremeni odbor

Izvor: JužneVesti.com, 14.Dec.2018, 11:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DSS i u Leskovcu formirao privremeni odbor

Nakon formiranja privremenog odbora u Nišu, članovi Demokratske stranke Srbije oformili su ovakav odbor i u Leskovcu. Predsednik DSS Miloš Jovanović kaže da ovim žele da učvrste “temelje” leskovačkog ogranka, nakon čega će biti održana Skupština na kojoj će Gradski odbor biti ozvaničen.

Iako, tvrdi Jovanović, nije bilo uskostranačkih problema, niti neslaganja u leskovačkom lokalnom odboru, >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << odlučili su da i ovom gradu oforme privremeni odbor kako bi se “resetovali” i počeli da rade u boljem okruženju.

Treba da osvežimo i ojačamo redove stranke na lokalu. Privremeni odbor će se uhodavati, nakon čega će biti održana Skupština na kojoj će se i zvanično oformiti novo rukovodstvo - kaže Jovanović.

Dodaje i da se DSS zalaže za uređenje države, reindustrijalizaciju, sređivanje zdravstva i lišavanje partokratije.

DSS inače nema predstavnika u leskovačkom lokalnom parlamentu.

Podsetimo, privremeni odbor formiran je u Nišu nakon napuštanja predsednika niškog Odbora Milana Lapčevića i preletanja članstva iz Gadžinog Hana u SNS. U niškom lokalnom parlamentu DSS ima odbornika Gorana Đorđevića.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.