DSS: Ko uništava “Pijacu”?

Izvor: JUGpress.com, 15.Avg.2017, 08:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DSS: Ko uništava “Pijacu”?

LESKOVAC

Rukovodstvo J.P.“Pijaca“ i lokalna samouprava su svojom nesposobnošću,  ili lošom namerom,  uspeli da upropaste ovo preduzeće,što je jedinstven slučaj u Srbiji, saopštio je danas Gradski odbor DSS.

“Neshvatljivo je da preduzeće koje na godišnjem nivou prihoduje oko 1,5 miliona eura već deset meseci kasni sa isplatom plata, dok su topli obroki i regres misaona imenica.

Uz sve to direktor J.P. „Pijaca“u Leskovcu,gospodin >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << Zoran Milošević, tvorac ovog „ekonomskog čuda“, okrivljuje DSS za navedenu propast, zaboravljajući da je u to vreme pijaca svojim radnicima redovno isplaćivala sve prinadležnosti i njen račun nije bio u blokadi.Nova Kvantaška pijaca otvorena je baš u tom periodu i danas je jedini deo preduzeća koji funkcioniše i donosi prihod.Uostalom od tada su prošle godine koje su iskorišćene za uništavanje ovakvog po svojoj prirodi svuda profitabilnog preduzeća.

I danas kada radnici u očaju tužbama pokušavaju da naplate svoj rad, na iste se vrši nezapamćen pritisak a na sindikalne predstavnike radnika šalju se „kordoni“ lažnih sindikalista u cilju njihove smene i zastrašivanja, kao i sprovođenja direktorovih  naloga.

Poštovani građani, DSS će uvek biti  na strani istine i radnika koji se za nju bore”, navodi se u saopštenju koje potpisuje predsednica leskovačkog DSS Milica Momčilović.

PodeliteŠtampajFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

DSS: Upropastili preduzeće Pijaca, pa šalju na radnike kordone “sindikalista”

Izvor: juGmedia, 15.Avg.2017

Gradski odbor opozicione Demokratske stranke Srbije ( DSS ) optužio je danas lokalnu samoupravu i rukovodstvo gradskog preduzeća Pijaca za ekonomski kolaps tog preduzeća, ali i za progon radnika koji preko suda potražuju 10 zaostalih plata...“I danas kada radnici u očaju tužbama pokušavaju da...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.