DS poziva na jedinstveni demokratski front

Izvor: juGmedia, 27.Nov.2015, 14:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DS poziva na jedinstveni demokratski front

LESKOVAC – Potredsednik GrO DS i kandidat leskovačkih demokrata za gradonačelnika Saša Stojanović pozvao je danas Leskovčane i kolege iz opozicije na stvaranje demokratskog fronta za predstojeće lokalne izbore.

On je na konferenciji za medije kazao da je cilj da taj blok pobedi sadašnju vladajuću koaliciju s Goranom Cvetanovićem (SNS) na >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << čelu.

„Vreme je da se zaborave sve razlike unutar demokrtskog opozicionog fronta, da ovoj vlasti pokažemo kako nismo svi budale i da znamo da su plate i penzije svima smanjene, da ih podsetimo da je u vreme DS-a otvoreno 4.000 radnih mesta, a da je za tri godine njihove vlasti otvoren jedan kineski tržni centar sa 8 zaposlenih, da ih podsetimo da nisu ispunili ni jedno predizborno obećanje, da nisu nesmenjivi i da svaka diktatura i strahovlada ima samo jedan kraj“, kazao je Stojanović.

Vrata novog opozicionog bloka otvorena su, rekao je, za sve koji misle svojom glavom i koji žive od svog rada i onih kojima nikada nije bilo gore nego u poslednje tri godine.

„Biće mi čast da takvu opoziciju predvodim kao kandidat za gradonačelnika Leskovca, ali moja kandidatura nije sveto pismo, budući da se ne radi o želji za vlašću. Rado ću prepustiti kandidaturu ako ima drugih boljih predloga“, istako je ovaj demokrata.

Dodao je da su razgovori o zajedničkom predizbornom nastupu u toku i da je za sada najizvesnije da će se potpisati sporazum sa Reformističkom strankom.

(Kraj) mil
Pogledaj vesti o: Penzija

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.