DS čestitka: Da Leskovčani žive kao vlast – u bajci

Izvor: juGmedia, 30.Dec.2014, 23:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DS čestitka: Da Leskovčani žive kao vlast – u bajci

LESKOVAC – DS u Leskovcu želi građanima Leskovca samo ono što Goran Cvetanović, njegov kabinet i njegovi gradski većnici već sada imaju, navodi se u saopštenju leskovačkih demokrata.

“S obzirom da gradonačelnik Leskovca i njegova svita žive život iz bajki, i da lokalna vlast veruje da živi u Diznilendu a ne u gradu na ivici gladi, bez novih investicija i realnih radnih mesta, DS Leskovac želi građanima >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << Leskovca samo ono što Goran Cvetanović, njegov kabinet i njegovi gradski većnici već sada imaju”, navodi se.

Demokrate su uputile čestitku građanima.

“Da im bude toplo oko srca kada cele naredne godine putuju po svetu o trošku budžeta; da uopšte ne brinu o troškovima dok cele godine voze kola koja pripadaju gradu ili gradskim javnim preduzećima,da im neko drugi sipa gorivo i plaća putarine, da o tuđem trošku vrše popravke kvarova nastalih zbog nedostatka letnjeg održavanja puteva; da im novčanik uvek bude pun dok cele godine naplaćuju dinarske i devizne dnevnice za turistička putovanja na koja ih niko nije zvao”.

Na kraju saopštenja se dodaje.

“DS GRAĐANIMA LESKOVCA ŽELI MNOGO ZDRAVLJA, LJUBAVI, SREĆE, USPEHA U LIČNOM I PROFESIONALNOM ŽIVOTU!

SREĆNA NOVA GODINA I BOŽIĆNI PRAZNICI!

VAŠA DEMOKRATSKA STRANKA!”

(Kraj)

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.