DS: Saša Janković ide u drugi krug

Izvor: juGmedia, 15.Mar.2017, 17:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DS: Saša Janković ide u drugi krug

Predsednički kandidat Saša Janković sutra u Leskovcu neće razgovarati sa Nišlijama ili Beograđanima osima sa Leskovčanima jer DS neće dovoditi ljude autobusima na ovaj predizborni skup, poručeno je na konferenciji Demokratske stranke u Leskovcu.

Demokrate su pozvale sugrađane da sutra u Vlasotincu od 14 časova i 30 minuta u centru Vlasotinca, a zatim u Leskovačkom kulturnom centru od 17 časova dođu >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << i pitaju Sašu Jankovića šta god požele.

Mi nećemo voditi monolog već dijalog i to je ono što nas razlikuje od drugih“, poručeno je.

Na konferenciji je naglašeno da je ulazak Saše Jankovića u drugi krug izbora za predsednika Srbije sasvim izvestan.

Posebno nas raduje to što je sve više onih koji Sašu Jankovića prepoznaju kao predsednika koji će vratiti Srbiji i njenim građanima dostojanstvo. Omogućiti vladavinu prava, nezavisnost institucija, socijalnu pravdu i poštovanje ljudskih prava“, kazala je Ivana Janković ispred Grupe građana „Za Srbiju bez straha“.

Pred novinarima je zaključeno da građani pred sobom imaju dva izbora: Sašu Jankovića koji je, obavljajući posao ombudsmana, bio napadan od strane vlasti zato što je štitio interese svih građana i one druge koji svih ovih godina rade na zataškavanju brojnih afera stavljajući svoje interese iznad interesa Srbije.

Dragan Marinković

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.