Izvor: JUGpress.com, 23.Sep.2020, 19:01

DS: Podrška hrabrim lekarima

LESKOVAC

Gradski odbor DS-a u Leskovcu pruža punu podršku hrabrim lekarima koji su potpisali peticiju “Ujedinjeni protiv COVID-a” i zahteva hitne ostavke i direktora Opšte bolnice, Nebojše Dimitrijevića, i gradonačelnika Leskovca, Gorana Cvetanovića. U diktaturi u kakvoj živimo samo je njima dvojici sasvim normalno da slobodnomisleće ljude treba žigosati zato što su se usudili da javno iznesu svoje mišljenje i postave hrabra pitanja. Zato i leskovačke demokrate >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << postavljaju pitanja u ime svih građana Leskovca:Da li je policijski čas i zatvaranje starijih građana u svoje domove bilo neophodno?Zašto su izbori održani “u jeku epidemije”, kako je pobedonosno izjavio Aleksandar Vučić?Zašto leskovačka COVID bolnica nije imala svu neophodnu opremu potrebnu za borbu sa opakom bolešću?Zašto su smene u leskovačkoj COVID bolnici trajale 12 sati pod skafanderima, umesto propisanih 6 sati? Leskovac je jedini grad u kome osoba nepravosnažno osuđena za zloupotrebu službenog položaja i trgovinu uticajem vodi opštu bolnicu i Leskovac je jedini grad čiji gradonačelnik nije zatražio hitnu ostavku ovakvog direktora.

Zato leskovačke demokrate traže hitne ostavke i Nebojše Dimitrijevića i Gorana Cvetanovića! Samo tako bi mogla da se spere ljaga sa imena našeg grada, koji već osam godina vode nesposobni i bahati!

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.