DS: Na političku scenu se vratili oni koji su pozivali na mržnju

Izvor: JUGpress.com, 11.Mar.2017, 19:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DS: Na političku scenu se vratili oni koji su pozivali na mržnju

LESKOVAC

Sutra se navršava četrnaest godina od ubistva prvog, demokratski izabranog premijera i predsednika Demokratske stranke, koji je tu funkciju obavljao od 1994. godine do trenutka svoje smrti, Zorana Đinđića, navodi Povereništvo DS iz Leskovca.

“Za vreme njegovog mandata u Srbiji je pokrenut proces demokratizacije društva i sveopštih ekonomskih i socijalnih reformi. Nakon decenije zategnutih >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << odnosa, Vlada Zorana Đinđića izvela je državu iz izolacije i uspostavila korektne odnose sa svim članicama UN .

Svoj život Zoran Đinđić je posvetio borbi za bolji život i modernizaciju države, i na kraju je svoju borbu platio najvišom cenom- svojim životom. Žalosno je da i nakon četrnaest godina nije otkriveno ko su inspiratori i naručioci njegovog ubistva.

Četrnaest godina od njegovog ubistva, Srbija je doživela da se na političku scenu vrate oni koji su pozivali na mržnju i pokušavali da, u vreme svog opozicionog delovanja, unište sve ono za šta se Đinđić tokom svog života zalagao. U tome su, takoreći, uspeli tokom vršenja vlasti u ovih poslednjih pet godina.

Svi mi imamo priliku da na aprilskim predsedničkim izborima stanemo na put samovolji jednog čoveka i nastavimo putem kojim je Zoran Đinđić vodio državu- putem koji garantuje vraćanje države građanima. Za to smo se borili 2000. godine, za to se borimo i ove 2017”, saopštava DS.

PodeliteŠtampajFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.