DS: Istinom protiv laži o “Porečju”

Izvor: juGmedia, 22.Jul.2015, 14:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DS: Istinom protiv laži o “Porečju”

LESKOVAC- Demokratska stranka se slaže sa željom gradonačelnika da domaće firme kupe „Porečje“ iz Vučja, ali sa druge strane postavlja pitanje šta se desilo sa velikim investitorom gospodinom Pavlovićem kod koga je u Americi i Bijeljini boravio Goran Cvetanović i na ta putovanja trošio novac svih građana. Demokrate podsećaju da je gradonačelnik Leskovca svoja putovanja po inostranstvu pravdao traženjem kupaca >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << za „Porečje“, da je, kako tvrde, biznismene problematične poslovne karijere predstavljao kao potencijalne investitore i kupce i da do toga na kraju nije došlo.

“Šta je bilo sa bajkama o kupcima “Porečja” iz Amerike i ostatka sveta, koji je gradonačelnik Goran Cvetanović proputovao uzduž i popreko, i gde su rezultati putovanja čiji je jedini cilj bio da Goran Cvetanovićobiđe zemaljsku kuglu o trošku gladnih građana” pita se Saša Stojanović iz DS-a.

Apelg radonačelnika lokalnim privrednicima u DS-u smatraju licemernim jer, kako tvrdi, odjednom se kao zainteresovani kupac za „Porečje“ pojavljuje i „Delta Agrar“, firma Miroslava Miškovića, kojeg je vlada Aleksandra Vučića prvog uhapsila u borbi protiv organizovanog kriminala. “Da li je Mišković navodno državni neprijatelj broj 1 kada to odgovara Aleksandru Vučiću a najpoželjniji kupac kada to odgovara Goranu Cvetanoviću” pita se Stojanović.

Podsećamo da je gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović izjavio da bi trebalo da „Porečje ostane naše“

(kraj) dum

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.