DS: Budžet grada nije razvojni već turistički

Izvor: juGmedia, 23.Dec.2014, 16:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DS: Budžet grada nije razvojni već turistički

LESKOVAC – Budžet grada Leskovca nije ni razvojni, ni socijalni, ni programski, već turistički, ocenio je danas poverenik Gradskog obora opozocione Demokratske stranke Saša Stojanović.

Stojanović je na konferenciji za novinare kritikovao pojedine razdele u budžetu, rekavši da je povećana suma za putovanja, a smanjena za socijalna davanja.

“Umesto da, posle odluke Vlade Srbije, smanji troškove putovanja, gradonačelnik Goran Cvetanović je deo budžeta >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << namenjen njegovim turističkim putovanjima bez svrhe i rezultata, povećao, čak, za 15 posto u 2015. godini. U isto vreme, smanjio je socijalna davanja sa 8 na 6 miliona, a izdatke za narodnu kuhinju sa 6 na samo 3,5 miliona dinara”, kazao je Stojanović i dodao da je

građanima Leskovca razrezan duplo veći porez na imovinu.

On je kazao da je poslednja sednica lokalne skupštine, na kojoj se usvajao budžet, pretvorena u cirkus i za to ponovo prozvao Cvetanovića, ali i predsednika skupštine Živojina Stefanovića. Naveo je i da je gradonačelnik pretio.

“Gradonačelnik je u svom obraćanju građanima Leskovca izrekao da će protiv onoga što šalje SMS-ove odbornicima, uskoro biti pokrenut postupak. Ko, ili šta dozvoljava Cvetanoviću da najavljuje postupke protiv političkih protivnika”, pitao se Stojanović.

(Kraj) mil
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.