DETALJI MASAKRA U LESKOVCU: Osumnjičeni za četvorostruko ubistvo je LEČENI PSIHIJATRIJSKI BOLESNIK?

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Maj.2020, 17:28

DETALJI MASAKRA U LESKOVCU: Osumnjičeni za četvorostruko ubistvo je LEČENI PSIHIJATRIJSKI BOLESNIK?

Detalji horora u Leskovcu.

Stravična porodična tragedija potresla je danas Srbiju - u kući u centru Leskovca danas oko 14.45 sati pronađena su četiri beživotna tela, jednog muškarca, njegove trudne supruge i dve ćerke stare 18 i 12 godina.

Danas oko 16 časova u Leskovcu zbog ove tragedije priveden je Miloš I. (22) koji je, iz za sada nepoznatog razloga, najverovatnije sekirom, ubio svog oca Predraga, svoju sestru, pa Predragovu ćerku Anu, zatim Predragovu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vanbračnu suprugu Anu R. koja je u drugom stanju i njenu maloletnu ćerku Anu.

Kako se navodi, on je lečeni psihijatrijski bolesnik.

Tragedija se dogodila u Ulici Ratka Pavlovića, pored Starog ureda, oko 14.45 sati.

Na licu mesta je policija i vrh policijske uprave Leskovac. Ubistvo se desilo u porodičnoj kući. Takođe na licu mesta nema nikog sem policije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.