Izvor: Blic, 15.Avg.2023, 21:06

DETALJI DRAME NA VLASINSKOM JEZERU Jedan mladić (24) uspeo da ispliva, za drugim (27) se i dalje traga: Došao na odmor, pa nestao u vodi

Dva mladića, starosti 24 i 27 godina, pali su danas oko 15 časova sa skutera i upali u Vlasinsko jezero. Mladić D.D. (24) iz okoline Lebana je uspeo sam da ispliva na površinu, dok se za mladićem N.M. (27) iz Leskovca još uvek traga.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DRAMA NA VLASINSKOM JEZERU: Dva mladića pala sa skutera, jedan pronađen a za drugim se i dalje traga

Izvor: Pančevac-online.com, 15.Avg.2023

Dva mladića, starosti 24 i 27 godina, pali su danas oko 15 časova sa skutera i upali u Vlasinsko jezero. Mladić D.D. (24) iz okoline Lebana je uspeo sam da ispliva na površinu, dok se za mladićem N.M. (27) iz Leskovca još uvek traga. Prema nezvaničnim izvorima, N.M. (27) je iz okoline grada na...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Gnjuračke ekipe tragaju za mladićem nestalim u Vlasinskom jezeru

Izvor: Danas, 16.Avg.2023, 17:28

Za mladićem  M.N. (28) iz Leskovca koji je juče pao sa skutera u Vlasinsko jezero i nestao u vodi danas tragaju specijalne ekipe gnjiraca MUP-a Srbije, potvrđeno je Danasu u vranjskoj policiji.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.