Izvor: Blic, 16.Avg.2016, 22:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DEČAKU POCEPALI DRES, OCA IZUDARALI Huligani napali dete nakon utakmice lokalnih klubova

Tomica Stanijanović iz Leskovca zadobio je udarac u glavu od kojeg se skoro onesvestio, a njegovom sinu starom 12 godina pocepan je dres Crvene zvezde posle završteka utakmice lokalnih klubova u Pukovcu.

Stanijanović je završio u urgetnom centru sa ušivenom posekotinom na glavi, a mališan je pretrepeo veliki stres, najpre što mu je pocepan omiljeni dres, ali i zbog toga što je gledao nemilu scenu i što >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << nije bio u stanju da pomogne ocu koji je od siline udara u glavu pao na zemlju obliven krvlju.

Incident se dogodio još 10. avgusta, ali dečak i dalje posećuje neuropshijatra u Leskovcu i pije bensendine od 2 miligrama.

- Haos mi je kući. Mališan uopšte ne spava i ima košmarne snove, a ja i supruga cele noći bdijemo nad njim. Zar je moguće da se ovako nešto desi, zar je moguće da svoje dete, koje je zaljubljenik u fudbal, ne smem više da odvedem ni na utakmicu - pita se Stanijanović.

U policijskom zapisniku navodi se da su u incidentu učestvala dva brata - A.Đ. (25) i S.Đ (21), inače, komšije Stanijanovića u leskovačkom selu Čekmin, odakle je rodom ova porodica.

Tog dana igrala se utakmica fudbalskih klubova Čekmin – Matejevac, u kome je ovaj prvi izgubio sa 2 gola. Posle završetka utakmice, mališan, koji najvija ua Zvezdu, je prišao S.Đ., koji navija za Partizan, i pohvalio mu se dresom.

- Ovaj je iz čiste pakosti pocepao mom sinu majicu, a kada sam prišao da ga pitam zašto je to uradio, njegov brat me je s leđa udario po glavu. Udarac je bio toliko jak, da mi je malo dublje pocepao potiljak, a koliko je bio jak govori i činjenjica da je od udarca polomio desnu šaku. Ja sam pao na zemlju, malo toga se sećam šta je dalje bilo, ali se sećam kako je moje dete vrištalo i zapomagalo - priča čovek vidno uzbuđen.

Posle saslušavanja u policiji, usledila je ponuda dvojice braće za nagodbu, ali je porodica Stanijanović to odbila.

- Stres i suze mog deteta niko i nikakav novac ne može da nadoknadi. Ja hoću da javnost zna šta može da se desi jednom nevinom biću na fudbalskom stadionu i goniću ih ako treba do Strazbura - veli otac mališana.

U policijskoj stanici nismo mogli da dobijemo informaciju dokle je postupak stigao, samo nam je rečno da se radi na slučaju.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.