Izvor: JUGpress.com, 16.Jul.2023, 11:33

Cvetanović u Meksiku radi bratimljenja, u Leskovcu radnici Džinsija sa otkazima, ples u donjem vešu na Dečjem karnevalu. . .

LESKOVAC

Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović boravi u Mesiku a zbog bratimljenja sa gradom Oahaka de Huares, saznaje Regionalna informativna agencija JUGpress.

Naši izvori tvrde da su sa njim u Meksiko navodno otputovali član Gradskog veća Aleksandar Pejčić i sekretar Skupštine grada Zoran Vukašinović koji je na sednicama na kojima se razmatrao predlog o bratimljenju jedini i znao da izgovori ime grada.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << />
Dobro upućeni izvori nam prenose da je bila ozbiljna borba po kuloarima u upravi grada ko će sve da putuje u Meksiko.

Zoran Vukašinović, sekretar Skupštine Grada Leskovca, na sednici Gradskog veća 23. februara ove godine, rekao je da je preko ambasade Republike Srbije u Meksiku i ambasadorke Tatjane Conić, kao i Ministarstva inostranih poslovam upućen predlog gradonačelniku Leskovca Goranu Cvetanoviću da se uspostavi saradnja, odnosno, kako se to popularno kaže, pobratime Oahaka de Huares, glavni grad meksičke države Oahaka i Leskovac.

I pored problema sa odlaskom fabrike Džinsi iz Leskovca i otkaza koji su oni podelili SMS porukama neutvrđenom broju radnika ( gradonačelnik tvrdi da ih je 350 a vlasnik fabrike je prošle godine, prilikom boravka predsednika Srbije Aleksandra Vućića na gradilištu fabrike Erenli, tvrdio da ih je 950) Cvetanović je ipak odlučio da otputuje u Meksiko.

Ples u donjem vešu, kakav se izvodi u striptiz klubovima, izveden na leskovačkom trgu na Dečjem karnevalu, je izgleda, što se vlasti i gradonačelnika tiče, normalna stvar na koju nema čak ni reakcije u Leskovcu iako reaguje čitava Srbija.

A građani platili devet miliona dinara i za taj karnevalski “ugodjaj”. ( kraj)

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.