Cvetanović se u Bosni sastao s biznismenom Slobodanom Pavlovićem

Izvor: juGmedia, 25.Feb.2015, 17:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cvetanović se u Bosni sastao s biznismenom Slobodanom Pavlovićem

LESKOVAC – GradonačelnikLeskovca Goran Cvetanović sastao se u Republici Srpskoj s biznismenom Slobodanom Pavlovićem koji živi Americi.

Kako piše na zvaničnom sajtu grada Leskovca, Cvetanović i Pavlović su obišli gradilište akva parka u mestu Slobomir između Bogatića i Bijeljine.

U Slobomiru je izgrađeni Pavlovića most, potporni bedem, >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << univerzitet, banka, Klub „Nikola Tesla“, internet, radio i televizijska stanica, heliodrom, a gradonačelnik Cvetanović je sa domaćinom obišao i fabriku „Žitopromet“ u Bijeljini, navodi se i dodaje da Pavlović u Republici Srpskoj ima nekoliko preduzeća, od kojih najbolje posluju „Žitopromet“ i Pavlović banka.

Nije, inače, naveden cilj ove posete leskovačkog gradonačelnika, koji je se ranije sastao s Pavlovićem u Americi i bio njegov domaćin u Leskovcu.

(Kraj) mil

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.