Izvor: JUGpress.com, 03.Jul.2023, 22:58

Cvetanović se sastao sa profesorom matematike u Meksiku Slavišom Đorđevićem

LESKOVAC

Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović održao je sastanak sa profesorom matematike na Univerzitetu u Meksiku, tačnije u gradu Puebla, Slavišom Đorđevićem, akademikom i doktorom matematičkih nauka, kaže se na sajtu grada. Đorđević, inače rođeni Leskovčanin, je posetio gradonačelnika Cvetanovića sa dvojicom sinova. Teme razgovora su bile prosperitet grada, brojna dešavanja u gradu, leskovački >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << brendovi, nove investicije, kako protekle, tako i aktuelne, kao i svim oblastima društva u koje je, iz godine u godinu, sve više ulaže. Profesor Đorđević, koji već 20 godina živi i radi u Puebli, upoznao je gradonačelnika sa gradom Oahaka de Huarez, sa kojim predstoji potpisivanje sporazuma o bratimljenju, i govorio o kulturi, tradiciji i životu u Meksiku.

Slaviša Đorđević je dobitnik Oktobarske nagrade grada Leskovca – Pohvale u 2018. godini, za rezultate i dostignuća ostvarene u oblasti matematike i promovisanje grada Leskovca u zemlji i inostranstvu. (kraj) IS/SA

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.