Izvor: JUGpress.com, 13.Mar.2024, 20:37

Cvetanović sa predstavnicima Srbijagasa i Rasina Energogasa

LESKOVAC

Grad Leskovac su danas posetili predstavnici preduzeća Srbijagas i strateškog partnera Rasina Energogas, objavljeno je na sajtu grada.

Tema sastanka sa gradonačelnikom Leskovca Goranom Cvetanovićem i predstavnicima grada Leskovca odnosila na gasifikaciju grada i budućim koracima u realizaciji ovog projekta.

Nakon sastanka konstituisana je investiciona grupa koja je formirana na osnovu >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << ugovora o poslovno-tehničkoj saradnji na gasifikaciji naseljenih mesta na teritoriji grada Leskovca. Potpisnici ugovora su investitor Srbijagas, strateški partner Rasina Energogas i Grad Leskovac.

Konstatovane su ugovorne obaveze svih strana. A investiciona grupa služiće za operativno rešavanje problema u toku realizacije projekta.

Dalji koraci u realizaciji projekta su pribavljanje katastarskih podloga za izradu projektno-tehničke dokumentacije. Projektovanje distributivne gasovodne mreže na osnovu dinamičkog plana koji će biti izrađen u što kraćem roku, navodi se u saopštenju u kome nije navedeno ništa konkretno, popt, recimo, informacije da li su ova raskopavanja trotoara od gradske uprave prema Podvorcu zapravo deo ovopg projekta.

I koji je rok da ti radovi budu završeni, koliko će da koštaju i ko to plaća na kraju. (kraj) LJS/SM

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.