Izvor: JUGpress.com, 10.Dec.2023, 18:24

Cvetanović razgovarao sa građanima

LESKOVAC

Predsednik Privremenog organa Goran Cvetanović razgovarao je sa zaintersovanim građanima u prisustvu predstavnika gradskih i republičkih preduzeća, ustanova, institucija i službi.

„Većina naših sugrađana i svi predstavnici medija dobro su upoznati sa činjenicom da smo moji saradnici i ja konstantno na terenu i da smo pristupačni za razgovor sa sugrađanima“ podsetio je tom prilikom.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com <<
„Pravnik Vladimir Branković dva puta nedeljno prima stranke, tako da su vrata mog saradnika zaduženog za prijem građana otvorena za sve koji imaju potrebu za tim, a onda mene upoznaju sa problemima koje ne mogu tako lako da reše, nego postoje određene barijere. Cilj održavanja prijema i otvaranja naših vrata je da razgovaramo sa ljudima, da čujemo šta ih muči i preduzmemo sve moguće korake kako bi njihovi problemi bili rešeni, ublaženi ili makar savetodavno usmereni. Prethodnih godina, slušajući ljude i njihove potrebe, pokrenuli smo mnoge infrastrukturne radove, započeli obnovu škola, mesnih zajednica, ambulanti… Do sada smo razgovor obavili sa dvadesetak sugrađana. Teme su slične kao i na svim prijemima, komunalna infrastruktura, zdravstvo, problemi pravne prirode, ostvarivanje prava na penziju…,” rekao je Cvetanović. (kraj) IS/LJS

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.